Nasza Kobieca Strefa…

Samochód służbowy dla firmy
T#479395
Facebook
Reklama

emard.mollie
#7398052 06.03.2021 12:47:54
Ważne moim zdaniem, aby taki samochód był w miarę ekonomiczny.
zenka poziom 3
#7749814 12.04.2021 15:21:08
Każde auto firmowe powinno też zmieć dobrą polisę ac i oc. Z uch wyborem nie jest tak łatwo bo na rynku jest ofert bardzo dużo, ja osobiście wam polecam poczytać na tej

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

stronie artykuły w tym temacie. Na pewno pomogą wam podjąć decyzję jak i mi pomogły.
daniel.cheyanne
Ilość edycji wpisu: 1
#7812444 11.05.2021 11:28:24
Na dalekie trasy warto wybrać dodatkowe

. Dodatkowy zbiornik paliwa zamocowany obok zbiornika oryginalnego. Zbiorniki połączone są przewodem wyrównawczym podłączonym do otworów spustowych. Gumowy przewód wyrównawczy powinien być osłonięty kształtownikiem (np. ceownik aluminiowy) tak aby był zabezpieczony przed uszkodzeniem w czasie jazdy. Dodatkowe zbiorniki paliwa mogą być mocowane po tej samej stronie gdzie zbiornik oryginalny lub po drugiej stronie ramy pojazdu. W przypadku małej ilości miejsca stosuje się przeniesienie instalacji pneumatycznej oraz koła zapasowego w inne miejsce.
wpis edytowany 11.05.2021 11:28:55
madame poziom 6
#7893996 10.12.2021 10:49:28
Ogólnie samo posiadanie samochodu jest fajną sprawą i ja również jestem zdania, że warto jest w ogóle orientować się co dzieje się w sferze motoryzacji. Ja wiele cennych informacji zawsze znajduję na blogu

gdzie zresztą bardzo lubię zaglądać.
KasiaW
#7897782 20.12.2021 22:55:34
Zakup samochodu do firmy to nie lada wyzwanie. Nie ma co szukać oszczędności w tym aspekcie bo to nie ma sensu. Mam jednego znajomego, który tak bardzo się chwalił czego to on nie kupił na rynku wtórnym. Przestało mu być do śmiechu jak było ważne zamówienie do zrealizowania i część floty była zepsuta. Od tamtej pory kupuje tylko nowe samochody w leasing. Swoją drogą to jedną z najbardziej polecanych marek jest bez dwóch zdań Dacia -

Jak widać ich warunki leasingu są bardzo atrakcyjne, a modele sprawdzone w najbardziej wymagających okolicznościach.
madame poziom 6
#7898755 23.12.2021 12:35:53
Myślę, że również warto jest wiedzieć o tym jak działa nasze auto oraz jak wygląda historia związana z motoryzacją. Mi podoba się bardzo to co napisano na stronie

i faktycznie już teraz doskonale wiem do czego służył gaźnik w samochodzie.
77Kamilos77
#7901188 29.12.2021 04:17:16
Ja mam służbowy samochód, który mogę wykorzystywać też w celach prywatnych. Super sprawa! Nic tam za bardzo nie muszę w niego inwestować (no dobra, ostatnio kupiłam

, ale tak to wszystko inne płaci mi pracodawca. Takie benefity to ja lubię wesoły
franka poziom 4
#7976507 28.06.2022 07:17:23
Póki nie zakupisz nowego samochodu do firmy, to możesz skorzystać z

Czymś przecież musisz jeździć. Ja mam sporo spotkań biznesowych na mieście, więc bez samochodu ani rusz. Wypożyczalnia Comfortcar nie raz mnie uratowała w takiej sytuacji.
Janinka1 poziom 5
#8032228 13.12.2022 12:20:08
Jeśli macie firmowe auto to polecam takie karty flotowe dla małych firm https://www.flotex.pl/karty-paliwowe/
Nawet jak się mniej tankuję, to one są bardzo opłacalne. Fajna sprawa. Według mnie każda firma powinna takie mieć,
werkami poziom 3
#8059592 06.03.2023 11:22:59
Samochody firmowe warto wyposażyć w system do monitoringu GPS. Bo to nie tylko system, gdzie wiemy o tym, gdzie są samochody, ale też jak są wykorzystywane, oraz mamy możliwość lepszego zarządzania nimi w trasie. Możemy np. najbliższy wysłać do klienta. Czy to będzie transport, serwis, czy handlowiec. Po prostu optymalnie nad tym panujemy. A system taki jak Flotman pozwala też integrować w sobie rozwiązania związane z e-tollem.
Reklama

kstroman
#8201020 31.07.2024 19:10:33
Kiedy decydujesz się na sprowadzenie pojazdu z Ameryki, musisz liczyć się nie tylko z kosztami związanymi z wylicytowaniem pojazdu o konkretnej wartości. Pozostałe opłaty, które poniesiesz to m.in. rozliczenie kosztów transportu auta z USA do Polski, opłata prowizji serwisu pośredniczącego w transakcji, a także faktura za odprawę celną auta.

georgette60
#8211000 15.09.2024 18:28:24
Jeśli mowa o firmie i samochodzie to na pewno warto zastanowić się nad leasingiem.
terenia poziom 4
#8218447 16.10.2024 14:59:16
No a do takiego auta dla firmy to jakie

wybrać? Bo ja szukam takiego z niską składką, nie chcę przepłacać. W sieci tak wiele ofert że ciężko się zdecydować.
oli4331 poziom 5
#8233895 12.12.2024 15:40:04
Porównanie ofert ubezpieczeń komunikacyjnych nigdy nie było łatwiejsze.

pomoże Ci znaleźć najtańsze oferty OC dostępne na rynku. W kilka minut sprawdzisz ceny, warunki i wybierzesz najlepszą ofertę, która spełnia Twoje oczekiwania.
cassin.katheryn
#8293442 16.07.2025 11:38:56
Czy wasza firma oferuje takie udogodnienia?
franka poziom 4
#8294947 21.07.2025 18:04:37
Jak ktoś myśli o aucie firmowym, to warto rzucić okiem na Volvo i ich Lato bez VAT. Sporo korzyści i nowoczesne auta. Więcej tu:

Powiem wam, że jakbym sama musiała brać nowe auto, to dlugo bym sie nie zastanawiala nad tą ofertą.
grilsa poziom 2
#8309725 04.09.2025 12:18:28
Macie

trzeba je wymienić? Wiem, że aktualnie nie ma czegoś takiego jak prawo jazdy bez terminu i że obowiązkowo jest wymiana. Jest kilka warunków, które sprawią, że taka wymiana powinna nastąpić jak najszybciej. Warto się zainteresować tematem żeby później nie mieć zaskoczenia przy kontroli drogowej.
darrion23
#8383265 08.06.2026 13:41:32
Integracja polskiego portalu z domami aukcyjnymi Copart oraz IAAI oddaje w ręce użytkownika bazę przeszło stu tysięcy zweryfikowanych ofert. Przeglądając auta z Ameryki, nabywca analizuje rynek motoryzacyjny w jednym, w pełni scentralizowanym miejscu. Serwis funkcjonuje obecnie jako największy polski portal aukcyjny pojazdów z USA, łącząc ogromny przekrój dostępnych roczników, stanów technicznych oraz zróżnicowanych wersji wyposażeniowych poszczególnych marek.

Reklama

Samochód służbowy dla firmy
T#479395
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!