Nasza Kobieca Strefa…

Wakacje
T#624143
Facebook
Reklama

juliana.mcclure
#8200181 29.07.2024 11:25:08
Myślę o zapisaniu się na obóz lub kurs żeglarski, ale nie wiem, kiedy jest najlepszy moment, żeby to zrobić, i co dokładnie taki kurs obejmuje. Jakie są korzyści z uczestnictwa w obozie żeglarskim? Jakie umiejętności są tam nauczane i czego można się spodziewać podczas takiego kursu? Wasze doświadczenia i sugestie będą dla mnie bardzo pomocne.

Obozy i kursy żeglarskie – kiedy warto się zapisać i na czym to polega?
wschumm
#8203645 13.08.2024 13:34:28
Planuję wyjazd na Mazury i zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał z usług hotelu w Giżycku na przykład

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

takiego ? Słyszałem, że miasto oferuje sporo atrakcji, a sam hotel ma świetną lokalizację, blisko jezior i innych ciekawych miejsc. Zależy mi na miejscu, które nie tylko zapewni wygodny nocleg, ale także będzie dobrą bazą wypadową do zwiedzania okolicy. Jeśli ktoś ma doświadczenia z tym miejscem lub może polecić inne opcje, będę bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki. Szczególnie interesuje mnie, jak wygląda obsługa i czy warto się tam zatrzymać.
mckenzie.devante
#8203859 14.08.2024 11:31:20
W tym roku bardzo chciałabym odwiedzić Mazury wesoły
Marolina poziom 3
#8205603 22.08.2024 00:03:26
Odkrywanie Argentyny i Chile z Konsorcjum.pl to była niesamowita podróż – gejzery i wulkany zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Serdecznie polecam każdemu, kto ma okazję wybrać się w ten kierunek!
iromaguera
#8206257 24.08.2024 17:26:40
Chciałbym zorganizować spotkanie integracyjne dla mojego zespołu, ale szukam inspiracji na coś nietypowego, co naprawdę zainteresuje wszystkich. Natknąłem się na artykuł zatytułowany „5 ciekawych pomysłów na spotkanie integracyjne w Twojej firmie”

i zastanawiam się, czy ktoś z Was może go już czytał albo korzystał z podobnych pomysłów? Zależy mi na czymś, co będzie angażujące i sprawi, że zespół się lepiej pozna, ale jednocześnie będzie to coś więcej niż standardowe wyjście na kolację czy do escape roomu.
oli4331 poziom 5
#8214466 29.09.2024 18:04:12
Moim zdaniem trzeba korzystać z wielu pięknych miejsc i okazuje się, że tak naprawdę takich miejsc nie brakuje. Jeśli podobają się Wam historyczne zabytki, to w Chorwacji znajdziecie je np. w takim mieście, jak Šibenik. Co do hoteli, to na pewno warto zainteresować się ofertą

.
adelbert81
#8217004 09.10.2024 14:01:45
planuję zimowy wypad na Mazury i zastanawiam się, czy ktoś z Was może polecić fajną restaurację w Pisz ja ostatnio znalazłem taką ofertę

? Zależy mi na miejscu, gdzie można dobrze zjeść po całym dniu zimowych atrakcji. Czy macie jakieś doświadczenia z lokalami w tej okolicy? Chciałbym spróbować czegoś regionalnego, co najlepiej oddaje smak Mazur. Słyszałem, że w Pisz można znaleźć restauracje z ciekawą ofertą ryb, co mnie bardzo interesuje, bo zimą uwielbiam próbować lokalnych dań rybnych.
pewul
#8217008 09.10.2024 14:05:59
Każdy ma inne preferencje co do wakacji – jedni wolą góry, inni morze. Najważniejsze, żeby odpocząć i naładować baterie w swoim ulubionym miejscu!

ośrodek leczenia otyłości
hortense.kerluke
#8217463 11.10.2024 09:19:05
Gdzie byliście w tym roku?
josefa57
#8232941 09.12.2024 14:51:38
Planowanie wakacji – korzystać z oferty biura podróży czy organizować wszystko samemu? Czy warto dopłacić za zorganizowaną wycieczkę, czy może lepiej samemu wyszukiwać loty, noclegi i atrakcje? Zastanawiam się, które rozwiązanie jest bardziej opłacalne i mniej stresujące. Podzielcie się swoimi radami!

Wakacje z biurem podróży czy na własną rękę? Co jest korzystniejsze dla podróżujących?
Reklama

milka poziom 2
#8235931 19.12.2024 22:21:37
Gdybyście szukali noclegu w chorwackim mieście Sibenik to koniecznie zajrzyjcie tutaj

Myślę, ze hotele Amadria Park są godne uwagi. Szczególnie jeśli zależy wam na nowoczesnym hotelu, wysokim standardzie i świetnej lokalizacji.
sanderlla
#8242456 16.01.2025 20:06:57
Wycieczka do USA z Konsorcjum.pl to strzał w dziesiątkę – Park Narodowy Grand Canyon to cud natury, a z polskim przewodnikiem można w pełni docenić jego wyjątkowość. San Francisco i przejażdżka po Lombard Street to czysta frajda – według mnie jest to wycieczka pełna atrakcji i świetnej organizacji.
asmitham
#8265960 09.04.2025 04:46:10
Kiedy planuję wakacje, szukam miejsc, które zapewnią relaks i komfort. Znalazłem niedawno hotel Młyn Jacka i zacząłem zastanawiać się nad tym, co ma do zaoferowania. Przeglądając ofertę, zauważyłem, że obiekt oferuje szeroką gamę atrakcji, które mogą urozmaicić czas wypoczynku. Poza tym, co przyciągnęło moją uwagę, to piękne otoczenie, które sprzyja odpoczynkowi na świeżym powietrzu. Ciekawostką jest to, że hotel położony jest w malowniczym regionie, idealnym na spacery oraz aktywności na świeżym powietrzu. Warto sprawdzić, czy ktoś z was już korzystał z tej oferty i podzielił się swoimi wrażeniami. Odkryj urok wypoczynku w hotelu Młyn Jacka

salamandra poziom 1
#8268253 17.04.2025 18:38:12
W tym roku wracamy do Jarosławca wesoły Bylismy 2 lata temu i bylo super, rok temu mazury ale jednak tesknimy i mamy juz rezerwacje na domkach

Miejsce sprawdzone pewne i z fajnymi atrakcjami dla każdego
Marolina poziom 3
#8268949 22.04.2025 16:00:01
Malta z Konsorcjum.pl to był strzał w dziesiątkę. Bardzo spodobało mi się, że można było wybrać hotel w różnych częściach wyspy. My byliśmy w Sliemie – blisko do wszystkiego, a jednocześnie spokojnie.
santioehm
#8279055 27.05.2025 22:49:22
Chcę w tym roku spróbować czegoś innego niż typowe wakacje z biurem podróży i samemu zaplanować cały wyjazd. Z tego co czytałem, wakacje na własną rękę pozwalają nie tylko lepiej poznać miejsca, ale też mają tę zaletę, że można łatwiej dostosować wszystko do swoich zainteresowań i tempa. Podobno jest to świetna opcja, żeby uniknąć tłumów i typowych turystycznych pułapek. Macie jakieś sprawdzone rady, jak się do takich wakacji przygotować? Na co zwracać uwagę, żeby nie przepłacić i nie stracić czasu na zbędne rzeczy? Ktoś korzystał z takiego sposobu organizacji wyjazdu?

Wakacje na własną rękę – jak je zorganizować?
basienka poziom 2
#8280220 01.06.2025 08:06:49
Nie trzeba myslec o takich bajerach jesli jedzie siew miejsce juz wyposazone bardzo szczęśliwy Domki w Jaroslawcu doktorych jezdzimy maja wlasnie taki wypas bardzo szczęśliwy

Nefliksonkum33
#8280557 02.06.2025 11:52:36
Jak najlepiej według was do tego podejść?
mitka
#8288275 28.06.2025 22:03:41
Na wakacje z dziecmi polecam Bajkowy Zakątek w Rusinowie, mega okolica, super domki, mają baseny, place zabaw, boiska. Super miejsce dla rodzin z dziećmi https://www.facebook.com/rusinowobajkowyzakatek
Alqpwq poziom 3
#8298159 30.07.2025 03:25:37
Wpis

to dobre zestawienie atrakcji – od gór po miasta. Austria ma klimat, i to nie tylko zimą. Piękne widoki, porządek i fajna kuchnia. A wy – raczej narty, zwiedzanie czy chill nad jeziorem?
Reklama

Wakacje
T#624143
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!