Nasza Kobieca Strefa…

jak zadbać o zdrowie starszej osoby?
T#500209
Facebook
Reklama

Wiki0001 poziom 1
#7981024 11.07.2022 15:35:58
Starsze osoby muszą uważać na wszystko. Moja mama, wychodząc ze sklepu, poślizgnęła się i miała ogromne problemy z kręgosłupem. Nikt nie mógł jej pomóc, dopóki nie trafiłyśmy na pomorskiego rehabilitanta Marcina Rosadzińskiego. Serdecznie wszystkim polecam tego specjalistę! Pomógł mojej mamie powrócić do sprawności dzięki zastosowaniu jego opatentowanej metodzie - działa ona cuda.
gstrosin
#8002360 10.09.2022 12:27:55
Przede wszystkim zdrowo się odżywiać i pozostawać w ruchu. Jak to się mówi żeby nie zalegnąć. Kolejną rzeczą to odpowiednia suplementacja. Mam tu na myśli jakieś witaminy. Ostatnio trafiłam na taką stronę:

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

, gdzie pojawia się taki nie znany dla mnie wcześniej termin mikroelementów TP2 i podobno zażywanie tego preparatu bardzo wzmacnia organizm. Ja osobiście tego preparatu nie zażywałam, ale może ktoś miał już z tym do czynienia i może się podzielić wrażeniami?
Hieronim poziom 6
#8028360 30.11.2022 15:25:54
W przypadku spraw związanych ze zdrowiem warto korzystać wyłącznie z usług specjalistów, aby nie marnować czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług podologa na terenie Warszawy, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę

.
fitgirl03 poziom 4
#8124669 20.10.2023 13:21:21
Przyznam szczerze, że mi jest potrzebna kompleksowa opieka medyczna. Muszę skierować swoje kroki do poradni urazowo-ortopedycznej i słyszałam, że Centrum Medyczne Gamma posiada tego typu kompleksową opiekę medyczną. W stolicy posiadają dwie placówki przy ul. Broniewskiego i ul. Bobrowieckiej. Warto sprawdzić ich ofertę.
NikolaBuk
#8230679 30.11.2024 10:21:24
Odkąd trafiłam na

to życie mojej chorej mamy uległo znacznej poprawie. Sprzęt medyczny, bez którego na pewno bym sobie nie poradziła. Polecam!
arlo63
#8274700 16.05.2025 03:13:26
Widziałem artykuł o wszywce alkoholowej

i zaciekawiła mnie skuteczność takiej formy leczenia w praktyce. Znajomy z pracy poważnie rozważa taki krok, ale nie wie, czego się spodziewać i czy to faktycznie działa motywująco. Interesujące jest to, że wszywka nie tylko działa chemicznie, ale może też działać psychologicznie przez samą świadomość jej obecności. Ktoś może się wypowiedzieć, jak wygląda funkcjonowanie z nią na co dzień?
david09
#8293066 14.07.2025 21:17:59
Co zrobić jeśli w kale pojawiła się krew? Staram się posiłkować takimi wpisami w sieci -

. Czarne, smoliste stolce (melena) są charakterystyczne dla krwawienia z górnego odcinka przewodu pokarmowego (przełyku, żołądka, dwunastnicy). Ciemna barwa jest wynikiem kontaktu hemoglobiny z kwasem solnym w żołądku oraz jej rozkładu przez bakterie jelitowe.
Reklama

jak zadbać o zdrowie starszej osoby?
T#500209
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!