Nasza Kobieca Strefa…

Funkcjonowanie seksualne po histerektomii
T#497482
Facebook
Reklama

fylina poziom 4
#5462814 29.05.2020 11:18:45
Temat trudny, bo przecież o ile nie ma komplikacji fizycznych, mogą być psychiczne, ale wydaje mi się, że jeśli będziecie się wspierać z partnerem, to na pewno wszystko będzie dobrze. Możecie też wykorzystać takie

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

zabawki dla waszej przyjemności.
Celesta poziom 3
#7825836 03.06.2021 16:12:26
Moim zdaniem wszystko zależy od wzajemnych relacji w związku. Jeśli partner naprawdę Ciebie kocha to nie ma powodu do żadnych ograniczeń. Zawsze możecie się wesprzeć takimi gadżetami jak w tym sklepie

. To super strona, na której nie tylko można zamówić erotyczne akcesoria ale również przeczytać ciekawe artykuły.
kamukamu18 poziom 2
#7921107 14.02.2022 20:40:36
A może jakieś urozmaicenie przy użyciu specjalistycznych zabawek i akcesoriów? Najważniejsze to jednak wiedzieć, skąd zamówić to i owo. Ja w końcu zdecydowałam się na ofertę Krainy Rozpusty https://krainarozpusty.pl/kategoria-produktu/bdsm/ , która nigdy nie zawodzi, zarówno mnie jak i mojego partnera!
oli4331 poziom 5
#7943264 03.04.2022 17:05:37
Na pewno musi być Ci teraz ciężko, ale może warto zainwestować w jakieś gadżety erotyczne? Moim zdaniem bielizna erotyczna damska super się sprawdzi. Niedrogo możesz kupić ją pod adresem:

. Przyjrzyj się tej ofercie, na pewno coś Ciebie zainteresuje.
Hieronim poziom 6
#8081860 18.05.2023 15:39:13
Jeśli są tutaj osoby szukające najlepszego portalu erotycznego, to polecam Wam sprawdzić stronę

, na której znajdziecie najrózniejsze ogłoszenia towarzyskie i anonse erotyczne z każdego większego miasta w Polsce. W razie pytań, wszelkie informacje o ogłoszeniach znajdziecie na stronie.
franka poziom 4
#8120315 29.09.2023 19:50:36
Jeżeli chodzi o seks, to zawsze możesz spełnić swoje fantazje i potrzeby, umawiając się na seks bez zobowiązań. Co jak co, ale takich ogloszeń akurat nie brakuje na stronie

- dlatego uważam, ze warto to sprawdzić.
Reklama

Funkcjonowanie seksualne po histerektomii
T#497482
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!