Nasza Kobieca Strefa…

Samochód służbowy
T#480603
Facebook
Reklama

ebert.willie
#8139440 21.12.2023 15:20:26
Co jaki czas taki samochód oddajecie do generalnego czyszczenia?
botsford.llewellyn
#8224767 07.11.2024 09:41:42
Samochody z USA – myślicie, że to opłacalna inwestycja? Słyszałam, że ceny na aukcjach są znacznie niższe niż u nas, a wybór jest ogromny. Jednak co z ryzykiem, np. ukrytymi uszkodzeniami czy skomplikowaną logistyką? Czy ktoś z Was importował już auto ze Stanów i może podzielić się wrażeniami – co przemawia za takim zakupem, a co ewentualnie stanowi największe wyzwanie?

Samochody z USA – czy to dobry wybór?
Grancja22 poziom 2
#8225040 08.11.2024 11:31:16
Ja długo szukałam odpowiedniego auta do mojej firmy i w końcu znalazłam dzięki stronie

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

bardzo mi pomogły ich wpisy i wam również polecam do nich zaglądnać. Super jest wszystko opisane
tanner.kuphal
#8225681 11.11.2024 17:14:24
Czy takie samochody warto wziąć w leasing?
erik75w
#8262150 25.03.2025 10:32:14
Zastanawiam się nad zabezpieczeniem lakieru w swoim aucie i natrafiłem na rozwiązanie, które wydaje się ciekawe –

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

Folia ochronna na samochód podobno skutecznie chroni przed drobnymi zarysowaniami, kamieniami i promieniowaniem UV. Czy ktoś z Was korzystał z takiej metody zabezpieczenia? Jak wygląda aplikacja i czy warto zdecydować się na profesjonalny montaż, czy może da się to zrobić samodzielnie? Podobno dobrej jakości folie są niemal niewidoczne i nie wpływają na wygląd lakieru, ale czy faktycznie tak jest?
jackiokes
#8263076 28.03.2025 17:23:32
Mój samochód ostatnio odmówił posłuszeństwa i potrzebuję pomocy w kwestii transportu do warsztatu. Zastanawiam się nad skorzystaniem z lawety w Częstochowie, ale przed podjęciem decyzji chciałbym poznać Wasze opinie na ten temat. Czy ktoś z Was korzystał z takiej usługi w tym mieście? Jakie firmy oferują solidny transport i czy są jakieś szczegóły, na które warto zwrócić uwagę przy wyborze?

laweta częstochowa
wbatz
#8311458 11.09.2025 19:23:22
Hej, mam pytanie do osób zajmujących się flotą – jak radzicie sobie z sezonową wymianą opon? Słyszałem, że systemy telematyczne mogą sporo ułatwić i ograniczyć koszty, a przy tym poprawić bezpieczeństwo. Czy faktycznie to działa w praktyce?

Sezonowa wymiana opon we flocie. Jak system telematyczny pomaga zapanować nad kosztami i bezpieczeństwem?
Reklama

Samochód służbowy
T#480603
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!