Nasza Kobieca Strefa…

Sprzęt w kuchni
T#475921
Facebook
Reklama

lenka9 poziom 4
#7927072 27.02.2022 03:05:28
Moja kuchnia niestety też jest niezbyt duża, ale nawet w takiej można przygotować pyszne dania bez problemu wesoły Niedawno kupiłam

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

i świetnie się z nich korzysta. Jakość jest naprawdę super, nie przypalają się i z ich pomocą mogę przygotować wiele wyśmienitych posiłków wesoły
Soeugenia
#7936243 17.03.2022 14:14:11
Otwierając lokal gastronomiczny trzeba odpowiednio wyposażyć jego kuchnię. W Gastromarket.pl

znajdziesz wszystko czego potrzebujesz w gastronomii.
Ala poziom 2
#7938706 23.03.2022 10:38:35
Zastanawialiście się nad ekspressem? Wiem, że wiele ludzi w niego inwestuje. Ja jeszcze się nie przekonałam, natomiast

na tej stronie znajdziecie kilka ciekawych wskazówek. Według mnie pomoga one w wyborze odpowiedniego urządzenia.
madame poziom 6
#7958138 10.05.2022 17:50:01
Ogólnie kuchnia jest takim miejscem gdzie moim zdaniem raczej powinniśmy mieć bardzo dobry sprzęt oraz odpowiednie akcesoria. Całkiem niedawno ja także kupowałam świetne kieliszki do wody z

i już teraz wiem, że właśnie takie wyposażenie na pewno powinno być w każdej profesjonalnej kuchni.
kbreitenberg
#8106224 11.08.2023 13:36:30
Nie wiem, czy wiecie, ale rozmieszczenie sprzętu w kuchni ma duże znaczenie. Jeśli zależy nam na tym, aby nasz sprzęt kuchenny jak najdłużej działał, to warto jest przemyśleć jego ułożenie. W końcu niektóre sprzęty nie powinny np. stać obok siebie. Ja z tego artykułu -

dowiedziałam się, że np. lodówka nie powinna stać obok żadnego źródła ciepła! Czyli nie wolno obok niej umieszczać piekarnika. Wiedzieliście o tym? Z tego artykułu również można się dowiedzieć np. jaka odległość lodówki powinna być od grzejnika, a także, czy mogą stać dwie lodówki obok siebie. Według mnie są to ważne zasady, jeśli aranżujemy swoją kuchnię na własną rękę bez pomocy żadnego projektanta.
Reklama

Sprzęt w kuchni
T#475921
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!