Nasza Kobieca Strefa…

Wasze hobby
T#462613
Facebook
Reklama

tillman.feeney
#5501617 17.07.2020 14:53:33
Moim hobby od roku stało się bieganie.
Flavia87 poziom 2
#5507537 27.07.2020 19:40:10
Ja mam mnóstwo zainteresowań. Ostatnio odkryłam chodzenie po górach. Myślę, że można się w to naprawdę nieźle wkręcić wesoły Polecam każdemu. Druga rzecz ważna dla mnie to kulinaria wesoły Aktualnie mamy pełnie sezonu grillowego, więc można sobie potestować różnego rodzaju przepisy. Ja na przykład proponuję coś takiego -

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

. Bardzo pyszne wesoły No i ostatni z moich hobby to fotografia wesoły To w sumie łaczy się zarówno z pierwszym jak i nawet trochę z drugim bardzo szczęśliwy
adelek poziom 3
#5518939 30.07.2020 21:17:39
Witam. A ja za to mam takie nietypowe hobby jakim jest latanie i w ogóle wszystko co się wiąże z lataniem. Nie wiem dlaczego ale od dziecka bardzo mnie to interesowało i tak już mi pozostało. Nawet do tego stopnia, że jak znalazłam w AirPoint takie loty w symulatorze lotu to od razu wykupiłam sobie taki pakiet. Mówię Wam jaka super sprawa z takim lataniem w symulatorze
mamaja poziom 3
#5818177 28.08.2020 20:16:04
Ja za to interesuję się czymś innym. Już od jakiegoś czasu kolekcjonuję monety. To moja pasja. Jeśli jest ktoś kto chciałaby wiedzieć o tym więcej to polecam poczytać artykuły na stronie

polecam serdecznie. Pisane są fajnym przystępnym językiem.
tillman.jimmie
#6371865 30.10.2020 21:35:27
Każdą wolną chwilę staram się spędzać w górach. Niestety tego wolnego czasu nie ma dużo.
sswift
#6592007 25.11.2020 19:49:32
Moim hobby stała się ostatnio destylacja domowego bimbru. Nie wiedziałam jednak jakie dobrać odpowiednie

. Najlepiej zasięgnąć opinii osób, które już wypróbowały pewne rodzaje i wiedzą, które z nich najlepiej się sprawdzają w konkretnych rodzajach alkoholu.
austyn02
#6945949 07.01.2021 12:52:41
Obecnie szukam jakiegoś ambitnego hobby.
kasia43 poziom 2
#7581135 24.03.2021 11:02:31
Ostatnio usłyszałam, że jeśli kogoś interesuje projektowanie np. postaci do gier to

z pewnością by was zainteresował. Można tam się nauczyć wszystkiego od podstaw pod okiem specjalistów, którzy do każdego ze swoich kursantów podchodzą indywidualnie. Zajęcia prowadzone są w bardzo miłej atmosferze, przychodzą tam świetni ludzi, którzy tak jak wy mają takie pasje.
claudia
#7590474 25.03.2021 12:44:47
Od jakiegoś czasu znalazłam sobie nowe hobby i jest nim gotowanie wesoły W sumie to od dawna się za to zabierałam jednak zawsze znajdowałam jakieś wymówki. Okazuje się po praktyce, że to wcale nie jest trudne. Potrzeba jedynie trochę cierpliwości oraz źródło wiedzy jakim jest internet. Po pierwsze to znajdziemy mnóstwo praktycznych porad na blogach kulinarnych. Po drugie to takie seriwsy jak

dają nam inspiracje na to co przygotować. Najlepsze jest w tym, że to sami czytelnicy je przesyłają. Także jak wpadniemy na coś genialnego to możemy się równie dobrze tym podzielić z innymi wesoły
xenka poziom 3
#7602206 26.03.2021 18:45:59
moim największym hobby jest nauka języka obcych wesoły znam już angielski i niemiecki ( ten w stopniu podstawowym póki co) a teraz myślę jeszcze o tym, by zapisać się na kurs hiszpańskiego. Wpadła mi w oko oferta szkoły językowej

. Podobno jeśli chodzi o Wrocław są najlepsi, korzystne ceny kursów, doświadczona kadra lektorów, zajęcia prowadzone w ciekawy sposób.
Reklama

zenka poziom 3
#7763095 14.04.2021 14:11:18
Ja niedawno zacząłem uprawiać nowe hobby jakim jest jazda konna. Moja siostra mnie namówiła na pierwszą przejażdżkę i spodobało mi się. Wybieram właśnie mój kask do jazdy tutaj

bo mają wybór duży i ten sklep też mi siostra polecała.
asiaa93 poziom 4
#7763425 14.04.2021 15:30:48
Hej, czy Was też w najbliższym czasie czeka kupowanie prezentów komunijnych? Macie już pomysły na ich ładne zapakowanie, gdy prezent jest zbyt duży? Wpisałam

i wyskoczyła mi firma:http://kokardydekoracyjne.pl/start. Czy któraś z Was korzystała z ich usług i coś u nich zamawiała?
bizneswoman poziom 3
#7803449 23.04.2021 14:03:28
Polecam czytać blogi, najlepiej wielotematyczne. Dzięki temu nie ma opcji, że się będziecie nudzić, a dodatkowo dowiecie się wielu ciekawych informacji o świecie i nie tylko. Ostatnio czytam ten http://waw.info.pl/, polecam zajrzeć. Gwarantuje że zostaniecie z nim na długo.
riksza poziom 3
#7804851 26.04.2021 17:57:14
Jeśli chodzi o hobby to ja tak się zastanawiam nad tym czy w ogóle warto jest wrócić do szycia. Bo jednak bardzo to kiedyś lubiłam. Ale aby do tego wrócić to przede wszystkim muszę kupić nową maszynę do szycia. I tak jak szukałam gdzie takie maszyny można kupić to między innymi tutaj

trafiłam na bardzo ciekawą ich ofertę.
xenka poziom 3
#7805190 27.04.2021 09:45:31
od jakiegoś czasu pochłania mnie nauka języków obcych wesoły w najbliższym czasie zamierzam zapisać się na kurs języka niemieckiego. Uczyłam się go kiedyś w szkole ale szczerze mówiąc niewiele z tego pamiętam. Jeśli chodzi o szkołę językową to pewnie skorzystam z oferty STRUCTURA

. Duży wybór kursów, korzystne ceny, doświadczona kadra lektorów.
vschamberger
#7805434 27.04.2021 17:00:11
Bardzo lubię wykonywać precyzyjne prace i chodzi mi po głowie kurs stylizacji rzęs.
balok
#7805468 27.04.2021 17:27:16
Jednym z moich hobby jest jazda samochodem i ogólnie motoryzacja. Ostatnio właśnie na

znalazłem bardzo ciekawe oferty wypożyczania samochodów i powiem wam, że wypożyczę sobie coś żeby pojeździć i posprawdzać
balok
#7805477 27.04.2021 17:33:22
Jednym z moich hobby jest jazda samochodem i ogólnie motoryzacja. Ostatnio właśnie na

znalazłem bardzo ciekawe oferty wypożyczania samochodów i powiem wam, że wypożyczę sobie coś żeby pojeździć i posprawdzać
Berenika84
#7806822 29.04.2021 15:40:37
Wydaje mi się, że kreatywnym hobby będą wspólne zajęcia manualne. Ze swoją córką wspólnie wykonuje biżuterię, szydełkuje, uczymy się razem robić makramy. Wpadamy w szał zakupów na

i potem tworzymy fajne projekty. Takie zajęcia świetnie zajmują czas, są kreatywne i angażujące. Polecam wesoły
Berenika84
#7806825 29.04.2021 15:40:59
Wydaje mi się, że kreatywnym hobby będą wspólne zajęcia manualne. Ze swoją córką wspólnie wykonuje biżuterię, szydełkuje, uczymy się razem robić makramy. Wpadamy w szał zakupów na

i potem tworzymy fajne projekty. Takie zajęcia świetnie zajmują czas, są kreatywne i angażujące. Polecam wesoły
Reklama

Wasze hobby
T#462613
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!