Nasza Kobieca Strefa…

Tłumaczenia
T#450549
Facebook
Reklama

kosteczka poziom 1
#2394946 11.02.2017 13:13:22
Czy znacie kogoś, kogo specjalizacja są

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

?
mamaja poziom 3

Ilość edycji wpisu: 1
#2608410 19.11.2018 15:06:56
Wszystko zależy od tego o jakie tłumaczenia Ci chodzi, znam biuro które wykonuje nawet tłumaczenia motoryzacyjne

A to nie jest wcale taki łatwy kawałek chleba. Warto będzie sie zainteresować tą ofertą. Jest to bardzo dobre biuro z wieloletnim stażem.
wpis edytowany 19.11.2018 15:07:32
krippin
#5405455 06.02.2020 10:59:29
Realizacja tłumaczeń powinna charakteryzować się wysoką jakością i profesjonalizmem. Wiele firm zależy na czasie, dlatego dostępne są tłumaczenia ekspresowe

, nad którymi pracują tłumacze spełniający rygorystyczne warunki związane z wykształceniem lingwistycznym oraz doświadczeniem w zawodzie.
wtromp
#5465374 04.06.2020 14:10:58
Co myślicie o zleceniach na tłumaczenia

? W mojej firmie bardzo często potrzebujemy tego typu usług, a na pewno jest wiele osób, którzy się na tym znają i mogliby skorzystać. Takie portale ogłoszeniowe znacznie ułatwiają komunikację, dzięki nim można dotrzeć do szerszej grupy wykonawców, którzy specjalizują się w danej branży.
windler.jeromy
#5542838 03.08.2020 13:40:00
Tłumaczenia muszą być wykonane przed profesjonalistę, aby dokument nie stracił sensu.
gwuckert
#6924888 05.01.2021 16:42:32
Skompletowanie kadry złożonej z wykwalifikowanych pracowników, którzy biegle władają językami obcymi może stanowić ogromne wyzwanie. Poza tym, w prężnie prosperującej firmie, posiadają oni wiele obowiązków właściwych swemu stanowisku. Wygospodarowanie dodatkowego czasu na weryfikowanie zagranicznych umów lub innych dokumentów będzie więc kłopotliwe. Nie wspominając już o sytuacjach, w których przedsiębiorstwo nawiązuje kontakty z firmą z kraju o dość niszowym języku. Wiele więcej znalazłam w tym artykule, który bardzo mi pomógł

.
madame poziom 6
#7887437 27.11.2021 10:59:41
Jak najbardziej same tłumaczenia są niezwykle ważne i często stajemy przed problemem komu takie tłumaczenia najlepiej jest zlecić. Właśnie dlatego ja zachęcam każdego do przeczytania artykułu

gdzie właśnie ta kwestia została bardzo dokładnie wyjaśniona.
Lobelia poziom 1
#7941512 29.03.2022 22:20:55
Ja mogę pomóc, jeśli chodzi o tłumaczenia techniczne, z dziedziny biznesu, ekonomii prawa czy też tłumaczenia tekstów naukowych to skierujcie się do pani Małgorzaty Łukasiak-Zięby z Wałbrzycha (działa też online), ta tłumaczka na pewno wam się sprawdzi, u mnie nie raz spisała się na medal. Sprawdźcie sobie konkrety na jej stronie internetowej:

To doskonała tłumaczka, solidna, terminowa i z dużym doświadczeniem, możecie u niej liczyć na bezbłędny przekład no i oferuje bardzo rozsądną stawkę, także w pełni mogę wam jej usługi doradzić.
madame poziom 6
#7952827 26.04.2022 18:20:55
Ogólnie gdy mówimy o tłumaczeniach to dla mnie również bardzo ważną kwestią jest to aby wiedzieć dokładnie jak wygląda sprawa tłumaczenia na Wordpressie. W sumie jakiś czas temu czytałam o tym na stronie

i jak dla mnie posiadanie takiej wiedzy jest czymś niezwykle ważnym.
shea38
#7952888 26.04.2022 21:04:58
Wydaje mi się, że najlepszym pomysłem będzie skorzystanie z usług biura tłumaczeń.
Reklama

mirkaa poziom 3

Ilość edycji wpisu: 1
#8381341 30.05.2026 11:11:27
Chcę podjąć studia magisterskie na polskim uniwersytecie i analizuję na forach, który

sprawnie przełoży mój suplement do dyplomu oraz świadectwo dojrzałości. Zależy mi na pełnej akceptacji papierów przez komisję rekrutacyjną uczelni. Biuro tłumaczeń posiada ogromne doświadczenie w obsłudze dokumentów edukacyjnych i urzędowych, więc ewentualnie planuję skorzystać z ich profesjonalizmu. Czy wycenę kosztów realizują bezpłatnie na podstawie zdjęcia?
wpis edytowany 30.05.2026 11:11:34
Tłumaczenia
T#450549
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!