Nasza Kobieca Strefa…

Praca....a raczej jej brak
T#345851
Facebook
Reklama

casey.yundt
#7832472 16.06.2021 14:30:19
Uważam, że sytuacja na polskim rynku pracy zmieniła się.
dana poziom 4
#7836993 29.06.2021 22:48:43
Myślę, że warto tutaj

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

się zarejestrować. W ten sposób szybko i skutecznie można znaleźć wymarzone zatrudnienie. Nie da się ukryć, że należy przede wszystkim robić to co się lubi. Poczytajcie sobie na tej stronie jak działa ten portal i postępujcie zgodnie ze wskazówkami, które są tam zamieszczone.
deria.wawa poziom 4
#7837317 30.06.2021 17:30:45
Najwięcej ogłoszeń o pracę jest w internecie, tylko trzeba wiedzieć, gdzie szukać. Czytałam niedawno, że w Polsce brakuje pracowników, bo nikt nie chce pracować za najniższą krajową. Dlatego sporo pracodawców zatrudnia pracowników z Ukrainy, którzy biorą pracę, jakiej Polacy nie chcą. Jeśli brakuje Wam pracowników, to zajrzyjcie na stronę

.
kenya25
#7872190 18.10.2021 17:59:59
Jeżeli szukasz pracy to może zgłoś się na casting do

? Z zawodu jestem hostessą na targach i bardzo sobie cenię to zajęcie, ponieważ dzięki niemu mogę poznać wiele wspaniałych osób. Jeśli tak samo jak ja jesteś otwarta i pewna siebie to myślę, że spodobałaby ci się ta praca. Jeśli masz jakieś pytania to śmiało pisz, z chęcią ci pomogę.
Kora95 poziom 2
#7874264 22.10.2021 07:00:12
Witajcie, mój syn specjalizuje się w analityce i bardzo chciał znaleźć pracę w tym zawodzie. Trafił na ofertę firmy

, która szuka profesjonalistów IT. Oferują oni bardzo dobre zarobki, rozwój, system premiowy, wspaniałą atmosferę, nowoczesne narzędzia pracy, itd. Zatrudnienie u nich jest możliwe w wielu miastach, ale i również zdalnie.
cedar83 poziom 4
#7874526 22.10.2021 18:16:40
Jeśli nie możesz znaleźć pracy, to codziennie przeglądaj strony internetowe, blogi, a nawet fora. Tam znajdziesz aktualne oferty. Ja trafiłam na taką

. Potrzebują copywritera, jestem pewna, że wiele osób to zainteresuje, bo praca jest ciekawa i można poznać interesujące osoby. Można też się rozwijać.

https://factoryprice.eu/
anik10
#7883665 17.11.2021 21:51:48
Niedobrze jak nie ma pracy. Już nie mówię, że człowiek zwyczajnie nie ma środków do życia, ale też samopoczucie jest kiepskie. Zwłaszcza jeśli ten okres bez pracy się wydłuża. Teraz są takie portale

, gdzie są zamieszczane oferty pracy. Myślę, że warto takie miejsca odwiedzać regularnie, bo co rusz pojawiają się nowe oferty.
anetka poziom 2
#7885085 21.11.2021 21:30:32
Nie ma się co zamartwiać bo w dzisiejszych czasach można pracować zdalnie. Przeglądając stronę

spotkałam się z kilkunastoma sposobami zarobku przez internet.
madame poziom 6
#7890963 07.12.2021 10:54:04
Myślę, że na dzień dzisiejszy raczej nikt nie powinien mieć problemów ze znalezieniem pracy i tym bardziej jeśli jeszcze chodzi również o prowadzenie własnej firmy. Jeśli mamy w naszym zakładzie dział kadr to zachęcam do zapoznania się z wpisem

gdzie ciekawie wyjaśniono jak i kiedy przeprowadzić audyt kadrowy.
zabshira
#7903870 06.01.2022 10:53:10
Myślę, że jak już naprawdę długo szukasz pracy, to może lepiej znaleźć najpierw jakiś bezpłatny staż ? Dzięki temu zdobędziesz pierwsze doświadczenie zawodowe i będziesz miała co wpisać w CV? Sama tak zrobilam i dzięki temu teraz mam pracę, która jest moją pasją wesoły Jak szukałam stażu, to znalazłam taki artykuł

- podrzucam, bo może Tobie też się przyda.
Reklama

madame poziom 6
#7904436 08.01.2022 13:08:29
W sumie sama praca jest na pewno bardzo ważna, ale jak widać również sporo osób realizuje się w tym kiedy posiada własną firmę. Ja jestem zdania, ze w takich sytuacjach przeczytanie wpisu

jest przydatne. Zresztą każdy z nas powinien wiedzieć jaki jest faktyczny koszt zatrudnienia pracownika.
madame poziom 6
#7905747 12.01.2022 19:33:07
Tak naprawdę jeszcze jeśli chodzi o samą pracę to moim zdaniem dość ważną sprawą jest to aby wiedzieć jak wygląda kwestia z dyskryminacją w zakładzie pracy. Polecam dlatego zapoznanie się z wpisem

gdyż ta kwestia została tam dokładnie wyjaśniona.
kicia11
#8003073 13.09.2022 15:56:34
Jeśli szukasz pracy, a masz prawo jazdy i lubisz spędzać czas za kółkiem, koniecznie sprawdź ofertę firmy

.

Moja znajoma pracuje tam od kilku miesięcy i jest bardzo zadowolona. Szczególnie, że Uber i Bolt wprowadził teraz opcję "Kobiety dla kobiet", jest duży popyt na pracę kobiet w taxi.
mjones
#8030754 08.12.2022 13:43:45
Poszukiwanie nowego miejsca zatrudnienia na przełomie 2022/2023 roku to dobra decyzja, mimo dość niestabilnej sytuacji w światowej gospodarce. Decydując się na branżę IT, budownictwo lub e-commerce, będziesz w stanie zarobić naprawdę duże pieniądze w skali miesiąca, a dodatkowo rozwinąć skrzydła jako specjalista w konkretnej branży.

joasialas poziom 1

Ilość edycji wpisu: 1
#8031926 12.12.2022 11:13:44
Niewątpliwie znajomośc języków obcych ułatwia znalezienie pracy. Wydaje mi się, że im mniej spotykany język tym lepiej. Sama z tego powodu zaczęłam naukę japońskiego. Nie jest łatwo ale bardzo pomógł mi blog

. Dzięki niemu dowiedziałam się jak w ogóle zacząć naukę tego języka.
wpis edytowany 12.12.2022 11:14:25
Reklama

Praca....a raczej jej brak
T#345851
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!