| |
lidia1 | 19.05.2021 16:49:01 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 144 #7816580 Od: 2020-7-27
| Robiliście może kiedyś kiełbasę? |
| |
Electra | 20.02.2025 18:48:38 |

 |
|
| |
maxime41 | 20.05.2021 12:28:18 |

Grupa: Użytkownik
Lokalizacja:: Kraków
Posty: 4 #7816948 Od: 2021-5-20
| Zauważyłam, że obecnie wyrób domowych kiełbas staje się coraz bardziej popularny, zwłaszcza, że swojskie wędliny nie zawierają konserwantów, są więc nie tylko smaczniejsze, ale i zdrowsze. Trzeba jednak kupić do tego odpowiednie produkty, w tym jelita do kiełbasy. Najlepiej zastosować te naturalne, które gwarantują, że otrzymamy kiełbasę delikatną oraz soczystą. |
| |
cedar83 | 02.11.2021 22:14:05 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 204 #7878239 Od: 2018-6-27
| To prawda. Ale nie każdy ma na to czas. Co nie oznacza, że musimy rezygnować z wysokiej jakości wędlin. Poszukajcie produktów z tej masarni https://wedlinyzdebiny.pl/. Tradycyjnie wędzona, o świetnym składzie. To rodzinna masarnia z tradycjami. W ofercie mają wiele produktów - wszystkie wysokiej jakości i mega smaczne. _________________ https://factoryprice.eu/ |
| |
lulka | 18.02.2022 11:43:23 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 73 #7922727 Od: 2019-9-19
| Ja niestety nie mam wędzarni, więc jedynie robię wędliny parzone, ale takie też są przepyszne no i zdrowe. Mam nadziewarkę do kiełbasy https://swojskiwyrob.pl/40-nadziewarki-do-kielbas , więc robienie kiełbasy idzie naprawdę szybko. Raz na dwa trzy miesiące robię taką produkcję, mrożę i później wyciągam po jednej laseczce, jak chcę zjeść  |